BEELDBEWERKING

LAAT UW AUTOBEELD SPREKEN

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Zeker als het met professionele beeldbewerking gemaakt is. Auto Insite voegt een achtergrond op maat toe aan foto’s van uw occasion of nieuwe voorraadauto. Zo wordt uw digitale showroom nóg aantrekkelijker en heeft u ook online een professionele uitstraling!

ACHTERGROND OP MAAT

Auto Insite ontwerpt een achtergrond op maat, geheel naar uw wensen. Of het nu gaat om een merk, uw eigen logo of een speciale actieaanbieding. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

KOPPELING MET UW OCCASION BEHEER SYSTEEM

Werkt u met Wheelerdelta, OEC of OBS? Dan maken wij een automatische koppeling aan tussen uw verkoopsysteem en ons beeldbewerkingssteem. U hoeft de bewerkte beelden niet meer handmatig in het systeem te zetten. Foto’s die u in uw eigen occasion beheer systeem oplaadt, worden automatisch doorgestuurd naar onze studio. Wij bewerken de autofoto’s, plaatsen de gewenste achtergrond en leveren deze weer terug in uw eigen systeem. Snel en goed. Uw advertenties zijn niet alleen up-to-date maar ook onderscheidend en professioneel!

OVERIGE BEELDBEWERKINGSDIENSTEN

Auto Insite is bekend met elke vorm van beeldbewerking. Of het nu gaat om omkleuren, uitknippen en tegen een andere achtergrond zetten, krassen verwijderen of deuken weg retoucheren. Onze grafische experts hebben de kennis en kunde in huis om uw foto’s naar uw wens aan te passen. Bekijk hier onze overige diensten.

WERKWIJZE

Het maakt voor onze professionals niet uit of u ons jpg-, pdf-, eps-, tiff- of psd-bestanden levert. Onze grafisch experts bewerken de beelden volgens uw instructie. Wij leveren de beelden in elk gewenst bestandsformaat terug.

VOORBEELDEN

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze klanten. Wilt u een gratis test doen? Ook dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

CONTACT

Chris Hof bij auto Auto-Insite

CHRIS HOF
chris@auto-insite.nl
+31 (0)168 476 144

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

EXTRA VOORBEELDEN