RESULTATEN ONDERZOEK KLANTTEVREDENHEID

ONDERZOEK KLANTTEVREDENHEID

Het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek is altijd spannend. Je vraagt jouw klanten om iets heel belangrijks: hun mening. Ook al hoop en verwacht je dat deze positief is; het kan zomaar zijn dat dit tegenvalt. Bovendien moet je als organisatie bereid zijn om wat met de uitkomsten te doen. Het uitvoeren van een klanttevredenheidonderzoek is dus niet alleen spannend, het is ook een belangrijke uitdaging!

Inmiddels is het klanttevredenheidsonderzoek afgerond en zijn de resultaten verwerkt. Wij zijn blij verrast met de uitkomsten. Onze klanten geven onze service gemiddeld 4,6 sterren op een schaal van 5. Vertaald naar een rapportcijfer is dat een dikke 9! De behulpzaamheid van de medewerkers wordt gewaardeerd met 4,5 sterren op een schaal van 5.

SNELLE LEVERING EN BEHULPZAAMHEID

De steekwoorden “Snelle levering“, “behulpzaamheid” en “goede kwaliteit” worden het meest genoemd bij de vraag waar klanten tevreden over zijn. Uiteraard zijn er ook wat aandachtsgebieden. Die liggen op het vlak van bereikbaarheid en het leverproces voor klanten die handmatig hun afbeeldingen up- en downloaden in ons systeem. Deze punten gaan we de komende tijd met veel energie verder uitwerken en aanpakken.

IDEEËN ZIJN WELKOM

Heb je ideeën of suggesties voor ons? Wacht niet tot het volgende klanttevredenheidsonderzoek, maar stuur direct een mail naar Chris of bel 023 303 4393.

Beste klanten: bedankt voor jullie medewerking aan het onderzoek. Natuurlijk zijn wij heel blij dat u zo tevreden bent en een 9 is heel mooi, maar één ding beloven we u alvast: we gaan voor de 10!

CONTACT

Chris Hof bij auto Auto-Insite

CHRIS HOF
chris@auto-insite.nl
+31 (0) 23 303 4393

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“De attentiewaarde is véél hoger, onze auto’s vallen nu direct op in vergelijking met andere. Die herkénbaarheid……daar zit voor mij de kracht van Auto-Insite.”

Maurice Grootveld
Mazda Pierre Noord-Holland

“Helemaal goed. Ik heb hier geen woorden voor! Het is dat ik het weet anders zou ik echt denken dat de auto op onze nieuwe locatie staat.”

 

Gerwin Goossens
Knijnenburg Autobedrijf, Brabant

“Goed bereikbaar en snelle service”

J. Antonides
Dekker Autogroep

“Fijne communicatie, direct en snel, servicegericht. Ga zo door!”

Daan van der Landen
Mazda Pierre Heerhugowaard B.V.

“HET WERKT GEWOON GOED”

Van Hees

“Snelle service – direct uitzoeken als er iets mis gaat, vriendelijk contact.”

Maarten van der Rijt
Oostendorp Autogroep

“Persoonlijk en directe hulp en ideeën.”

Gerard Linden
Autobedrijf Linden

“De chef zelf die achter de knoppen zit en ook voor kleinere afnemers maatwerk levert”

J. Vingerhoets
Vingerhoets Autobedrijf Bladel

“Ze snappen het!”

Ouwerkerk

“Behulpzaam, snelle service, goed meedenken”

Stefan
Auto van Wijngaarden

EXTRA VOORBEELDEN