WERKWIJZE

Zo eenvoudig werkt het!

Voor het toevoegen van een andere achtergrond aan uw beelden, werken wij met een eigen online beeldbewerkingssysteem. Elke klant ontvangt een  login voor dit systeem. Eenvoudig voegt u de foto’s die bewerkt moeten worden toe. De medewerkers van onze studio verwijderen de achtergrond van de foto (ze maken de auto vrijstaand) en plaatsen hem tegen elke gewenste achtergrond. Binnen 1 werkdag ontvangt u de bewerkte foto’s weer terug.

Koppeling met eigen systeem

Werkt u met Wheelerdata, OEC of OBS? Dan maken wij een koppeling tussen uw verkoopsysteem en ons beeldbewerkingssteem. Foto’s die u in uw eigen systeem oplaadt, worden automatisch doorgestuurd naar onze studio. Zij bewerken de foto’s, plaatsen de gewenste achtergrond en leveren deze weer terug in uw eigen systeem. Snel en goed!

Verander zelf de achtergrond van uw foto’s

Wilt u zelf de achtergrond van uw foto’s aanpassen? Wij hebben recent een nieuwe module toegevoegd aan ons beeldbewerkingssysteem, waarmee u zelf uw achtergronden kunt beheren. In 3 eenvoudige stappen, voegt u een speciale actie-achtergrond toe aan uw beelden. Bekijk hier een  voorbeeld.

Gratis e-book over retargeting

Meer bezoekers in uw digitale showroom? Download nu het gratis e-book ‘retargeting banners effectief inzetten’

retargeting-e-book-web150px

Achtergrond op maat

Beeldbewerking

Banners

Opmaak